Inicio Actualidad Reurbanització dels carrers Ignasi Iglesias, Sevilla i Granada

Reurbanització dels carrers Ignasi Iglesias, Sevilla i Granada

Acaben de començar les obres de reurbanització del carrer Ignasi Iglesias des del cementiri municipal fins a la confluència amb el carrer Joan Fernández, el punt en què les dues calçades passen a conformar-ne una d’única. L’actuació forma part del projecte de renaturalització de l’espai públic, Cornellà Natura, i inclou també intervencions de millora als carrers adjacents, Sevilla i Granada.

Concretament al carrer Ignasi Iglesias, està previst ampliar la vorera nord, però també de forma més modesta la vorera sud. Es ressituaran els passos de vianants i es faran elevats per reduir la velocitat de circulació. La vegetació actual es mantindrà, tot i que es plantaran nous arbres i vegetació arbustiva, tant en nous parterres com en la nova mitgera entre els dos carrils de circulació, que permetran augmentar la biodiversitat i combinar floracions per generar espais acollidors per al veïnat. L’enllumenat serà substituït per nous punts de llum amb tres tipus de potència, segons les necessitats específiques de cada zona. 

MAS:  Comença un nou cicle d’activitats per apropar-nos als valors ambientals de la ciutat

Complementàriament, al carrer Granada s’eixamplarà la vorera nord i s’introduirà un carril bici que connectarà amb el de Sant Joan Despí. També s’ajustarà la secció del carrer Sevilla per adaptar-la al canvi del sentit de circulació, reasfaltant la calçada i incorporant nova senyalització.

L’obra té una durada prevista de 7 mesos i un pressupost de 1.438.340,30 €, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Per a qualsevol dubte o consulta: obresiiglesias@aj-cornella.cat

SOLUCIONS AMBIENTALS

• Creació d’una mitgera amb vegetació i nous parterres a les voreres.
• Reducció de la superfície de paviment no drenant.
• Nou sistema de reg eficient.
• Ampliació i millora de la connectivitat de la xarxa pedalable municipal.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorApropa Cultura facilita l’accés a espectacles culturals a persones en situació de vulnerabilitat
Artículo siguienteNova campanya municipal contra l’ocupació il·legal d’immobles
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí