Inicio Actualidad Apropa Cultura facilita l’accés a espectacles culturals a persones en situació de...

Apropa Cultura facilita l’accés a espectacles culturals a persones en situació de vulnerabilitat

Des d’aquest any l’Ajuntament de Cornellà se suma al projecte Apropa Cultura, una iniciativa que facilita l’accés a la cultura i les arts a persones en situació de vulnerabilitat, amb la voluntat de millorar-ne la qualitat de vida a través de la cultura. A la nostra ciutat això significa col·laborar-hi oferint els espectacles de la programació municipal Cornellà Escena i de L’Auditori de Cornellà a preus reduïts. Les persones que formin part d’aquests col·lectius podran adquirir les entrades a través de les entitats i serveis socials que els atenen, un cop aquestes estan registrades al web d’aquesta xarxa cultural inclusiva.

El projecte Apropa Cultura s’adreça a centres o entitats socials i de la salut que atenen persones en situació de vulnerabilitat dins de molt diversos col·lectius: centres ocupacionals o residències, persones amb problemàtiques socials derivades de malaltia mental, gent gran, persones amb discapacitats físiques, auditives o visuals, persones migrades, persones en risc d’exclusió social… En aquest enllaç hi trobareu més detalls:

MAS:  1.972 infants s’apunten a les activitats d’estiu durant la primera setmana d’inscripcions

https://www.apropacultura.org/ca/para-quien/barcelona

 

L’objectiu essencial d’Apropa Cultura és, d’aquesta manera, treballar per una societat més inclusiva i justa, utilitzant la cultura per la seva capacitat de transformació social i de millora de la vida de les persones. L’Ajuntament de Cornellà se suma així a una xarxa que inclou tota mena de programadors i equipaments culturals, tant públics com privats, per fer més accessible la cultura i els seus beneficis a totes les persones.

Més informació:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLas formaciones sociales ven un aumento en su demanda
Artículo siguienteReurbanització dels carrers Ignasi Iglesias, Sevilla i Granada
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí