Inicio Actualidad Oberta la convocatòria perquè la ciutadania pugui participar al Consell de Ciutat

Oberta la convocatòria perquè la ciutadania pugui participar al Consell de Ciutat

Cinc veïns i veïnes de Cornellà podran formar part del Consell de Ciutat, l’òrgan consultiu de participació, corresponsabilitat i de diàleg a la ciutat, que es va constituir el 24 de gener de 2013 i que es renova cada mandat. L’integren un grup de persones de diferents àmbits per tal de garantir la màxima pluralitat i sensibilitat social: membres del consistori, d’entitats, d’institucions i dels diferents consells sectorials.

Qualsevol cornellanenc o cornellanenca pot sol·licitar participar a la convocatòria pública oberta per escollir de forma aleatòria fins a cinc persones.  Només caldrà ser major d’edat i estar inscrit al padró municipal d’habitants. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 15 de gener i aquestes s’hauran de dirigir al Registre General de l’Ajuntament de Cornellà, presencialment o telemàticament (si es disposa de signatura electrònica).

MAS:  Formació a professorat en matèria de transició energètica

Bases de la convocatòria  |  Formulari de sol·licitud

El Consell ostenta funcions d’informació, estudi, debat i assessorament per a la determinació de les grans línies de la política municipal, segons la normativa recollida al Reglament Orgànic Municipal.

El termini finalitza el dia 15 de gener de 2024.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Luto en el triatlón catalán: fallece Pep Sánchez, ultradeportista
Artículo siguienteLa liga de fútbol de Francia confirma acuerdo con CVC, inspirada por LALIGA de España
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí