Inicio Actualidad En Altres Paraules Late Xou. Vols participar-hi?

En Altres Paraules Late Xou. Vols participar-hi?

Esteu aquí

El Paraula de Dones 2024 es transforma en un Late Xou ple de sorpreses, convidadis especials, molt brillo i sobretot música i festa!

divendres, 9 febrer, 2024 – 17:30


Després del Guateque disruptiu de l’any passat, ens hem plantejat de quina forma podem abordar enguany el Paraula de Dones, un projecte que està en constant moviment i que és travessat per un qüestionament en clau de gènere que vetlla per ser cada cop més ampli i actual. 

Com ja haureu pogut veure, ens hem decantat per un format que ens servirà de fil conductor en l’edició del 2024: el Late Show, un dels tants formats televisius monopolitzats per la presència masculina que només fan que perpetuar conductes opressives amb bromes casposes i de mal gust. Aquí és on entrem nosaltres, que ens proposem subvertir això i transformar-ho en un espai on poder posar les paraules (i les altres paraules que encara ens falten) totes juntes: En Altres Paraules Late Xou. Un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 9 de març (entrades a la venda el 23 de febrer a les 17h).

MAS:  PatiObert Nadal 2023

Per a resumir-ho, us proposem una nit amb molt de brillo, un sofà per estar còmodis, convidadis especials, música, festa i moltes sorpreses… Però això no s’acaba aquí! Com de costum, necessitem la vostra ajuda i participació, perquè és amb vosaltres que aquest esdeveniment  té sentit. Així doncs, us proposem:

1. TALLER DE DRAG I GÈNERE amb Ken Pollet


Dissabte 2 de març, 11-17h (amb pausa per dinar juntis al Bar de La Capsa)


Organitzem un taller amb Ken Pollet, artista Drag King i agitador cultural que des de 2019 es dedica a impulsar la revolució drag king a través dels seus shows, xerrades, tallers i esdeveniments escènics i de debat.

MAS:  Cornellà celebra la diada de Sant Jordi amb una "Fira del Llibre i la Rosa"


Un espai on reflexionar sobre el gènere i com es construeix, utilitzant les eines de l’art drag per jugar i experimentar! Vine i atreveix-te a explorar i treure allò que tens dins que es mor de ganes de sortir…

Cal inscriure’s fent clic AQUÍ o a la nostra oficina! Si teniu qualsevol dubte o problema, no dubteu en trucar al 934785108 o escriure a info@lacapsa.org




2. BUSQUEM LA TEVA MISÈRIA DE POCA RESPONSABILITAT EMOCIONAL


Al Late Xou, també hi ha un espai per a esplaiar-nos juntis, per això volem que ens envieu les vostres misèries de poca responsabilitat emocional.


Aixecarem totes les nostres red flags del patriarcat UNIDES!

MAS:  Cornellà, un model de ciutat més verda i sostenible


Envia’ns la teva història en un àudio de màxim 1 minut al 646981990


 


Les persones que participeu en alguna de les propostes tindreu un paper molt especial la nit del Paraula… Us necessitem!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMIR Asturias: Seis estudiantes en el top diez de médico interno residente
Artículo siguienteEl Carnaval de l’Avarícia torna a omplir de festa, música i disfresses el Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí