Inicio Actualidad PatiObert Nadal 2023

PatiObert Nadal 2023

Esteu aquí

Els patis de l’Escola Bernat Metge i de l’Escola del Parc romandran tancats durant el Nadal

dijous, 14 desembre, 2023 – 14:30


Durant les festes de Nadal, dos patis participants al projecte PatiObert romandran tancats. L’espai de l’Escola Bernat Metge restarà fora de servei per tasques d’arranjament a la pista esportiva, mentre que el pati de l’Escola del Parc estarà tancat des del 21 de desembre al 2 de gener amb motiu del Pratijoc.


Així mateix, i malgrat que no es tancarà, el pati de l’IE Pepa Colomer conviurà amb el Casal de Nadal que organitza l’AFA de l’escola els dies no festius de Nadal (21, 22, 27 i 29 de desembre i del 2 al 5 de gener) en horari de 9 a 13 h.

MAS:  Investigadores de la UB visiten centres educatius de Cornellà en el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència


Finalment, tots els patis romandran tancats els dies 25 de desembre i 1 de gener (són els únics dos dies de l’any en què no s’obre cap pati).


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes renovacions de l’Avinguda del Canal i del passeig de Ramon Codina doten el Prat de nous espais verds i per a vianants
Artículo siguienteLaLiga se Impone en Europa Máximo Representante en Octavos de Champions
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí