Inicio Actualidad Emili Guerrero és nomenat nou Síndic de Greuges de Cornellà de Llobregat

Emili Guerrero és nomenat nou Síndic de Greuges de Cornellà de Llobregat

El ple municipal celebrat el 31 de gener ha aprovat el nomenament d’Emili Guerrero Hernández com a nou Síndic Municipal de Greuges de Cornellà de Llobregat, per als pròxims cinc anys. Guerrero relleva Joan Barrera i Riba, que deixa el càrrec després de completar dos mandats.

Emili Guerrero va néixer el 1956 a Badajoz, i viu a Cornellà des de 1961. Durant els anys setanta va treballar al sector del metall, i es va significar en el moviment sindical. Es va diplomar en Ciències Empresarials i el 1989 va fundar l’Assessoria Font Guerrero, que ha dirigit fins a l’actualitat. Paral·lelament, s’ha especialitzat a elaborar propostes de viabilitat per a empreses i ha estat docent per al Servei d’Ocupació de Catalunya.

MAS:  L’artista pratenca “Tinta Fina”, finalista dels premis Junceda d’il·lustració, per la imatge gràfica de la darrera Fira Avícola

Amb motiu del seu nomenament, l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, ha destacat que Guerrero garanteix a la figura del Síndic “una total autonomia i independència respecte dels qui formem part de la Corporació” i que la seva aportació “serà important i rellevant per a les polítiques públiques que aquest Ajuntament porta a terme”.

La proposta de nomenament destaca que Guerrero és una persona amb habilitats per a l’assessorament, tant de caràcter innat, com producte de la seva formació i trajectòria personal i professional. Per les seves inquietuds, ha viscut l’evolució i transformació de Cornellà en diferents àmbits: l’urbanístic, el del tractament de l’espai públic, l’esportiu, el cultural o el social, i s’ha implicat en alguns d’ells, fonamentalment en els que fan referència als drets socials i laborals.

MAS:  Després de l’estiu, trenca la rutina amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals

Web del Síndic Municipal de Greuges

Més informació a la nota de premsa


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl tiempo durante los Carnavales en Baix Llobregat, amenaza la fiesta más esperada
Artículo siguienteEmilio Guerrero és nomenat nou Síndic de Greuges de Cornellà de Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí