Inicio Actualidad Emilio Guerrero és nomenat nou Síndic de Greuges de Cornellà de Llobregat

Emilio Guerrero és nomenat nou Síndic de Greuges de Cornellà de Llobregat

El ple municipal celebrat el 31 de gener ha aprovat el nomenament d’Emilio Guerrero Hernández com a nou Síndic Municipal de Greuges de Cornellà de Llobregat, per als pròxims cinc anys. Guerrero relleva Joan Barrera i Riba, que deixa el càrrec després de completar dos mandats.

Emilio Guerrero va néixer el 1956 a Badajoz, i viu a Cornellà des de 1961. Durant els anys setanta va treballar al sector del metall, i es va significar en el moviment sindical. Es va diplomar en Ciències Empresarials i el 1989 va fundar l’Assessoria Font Guerrero, que ha dirigit fins a l’actualitat. Paral·lelament, s’ha especialitzat a elaborar propostes de viabilitat per a empreses i ha estat docent per al Servei d’Ocupació de Catalunya.

MAS:  La bici elèctrica compartida metropolitana, AMBici, comença a funcionar al Prat

Amb motiu del seu nomenament, l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, ha destacat que Guerrero garanteix a la figura del Síndic “una total autonomia i independència respecte dels qui formem part de la Corporació” i que la seva aportació “serà important i rellevant per a les polítiques públiques que aquest Ajuntament porta a terme”.

La proposta de nomenament destaca que Guerrero és una persona amb habilitats per a l’assessorament, tant de caràcter innat, com producte de la seva formació i trajectòria personal i professional. Per les seves inquietuds, ha viscut l’evolució i transformació de Cornellà en diferents àmbits: l’urbanístic, el del tractament de l’espai públic, l’esportiu, el cultural o el social, i s’ha implicat en alguns d’ells, fonamentalment en els que fan referència als drets socials i laborals.

MAS:  Últims dies per apuntar-vos al concurs de comparses del Carnaval 2022

Web del Síndic Municipal de Greuges

Més informació a la nota de premsa


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEmili Guerrero és nomenat nou Síndic de Greuges de Cornellà de Llobregat
Artículo siguienteArresto en el aeropuerto de Barcelona por intento de sustracción de menor
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí