Inicio Actualidad Més de 300 joves participen al Flux & Flow, el festival de...

Més de 300 joves participen al Flux & Flow, el festival de dansa urbana de Sant Cosme

dimecres, 7 febrer, 2024 – 13:30


El passat 3 de febrer, l’Institut Escola del Prat va acollir la tercera edició del Flux & Flow. El festival d’art urbà, a càrrec de l’Associació Electro Hope Barcelona amb el suport de RV Dance, Contorno Urbano i de l’Ajuntament, va comptar amb diverses propostes com per exemple: tallers de ball i grafitis, batalles de hip hop i diverses exhibicions.


Al matí, es van dur a terme dos tallers on van participar joves de la nostra ciutat i també d’altres ciutats europees. El tallers van ser un de ball, realitzats per professionals de la dansa, i un de grafiti, que va permetre deixar volar imaginació i la creativitat als infants i joves que van participar.

MAS:  Promoció de 56 habitatges amb protecció oficial al sector Siemens-Elsa


A la tarda, va ser el torn d’un torneig (individual i per equips) de dansa que constava de tres modalitats urbanes: Hip-Hop, Locking i Electro. A més també es va poder gaudir d’exhibicions de ball a càrrec de l’associació de ball de la ciutat RV Dance.


La jornada va acabar amb una final plena d’emoció i una abraçada conjunta de totes les participants de les batalles.


Cal destacar l’ambient saludable i de convivència que hi va haver durant tota la jornada i la interculturalitat de l’acte amb persones de països diferents, que es comunicaven en diferents idiomes.


Valors comunitaris de la dansa urbana


El projecte Flux & Flow tracta d’apropar el jovent del barri i de la resta de la ciutat a la formació i els diferents llenguatges artístics. També pretén implicar al jovent a la vida comunitària per tal de pugui esdevenir en un agent transformador de la seva realitat i la del seu entorn, a través d’activitats positives que siguin del seu interès.

MAS:  Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf


Aquesta activitat proposava donar un paper preponderant a la cultura urbana, entenent-la com una via amb la qual treballar la cohesió i la interculturalitat i també amb l’objectiu de promoure vincles comunitaris, relacionals i afavorir la participació ciutadana.


Podeu veure imatges al següent enllaç i vídeos a l’Instagram del @barrisantcosme i  també al d’@electrohopebcn


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Cèntric descobreix qui es qui en l’òpera actual
Artículo siguienteEscapada cultural desde Baix Llobregat: Las Fallas 2024, fechas, horarios y qué hacer
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí