Inicio Actualidad La Fira d’abril, motiu de la propera discoteca inclusiva del Prat

La Fira d’abril, motiu de la propera discoteca inclusiva del Prat

dimarts, 16 abril, 2024 – 13:30


El proper dissabte, 20 d’abril, de 17 a 19 h, es durà terme al Casal Cívic i Comunitari – Delta, la quarta sessió d’enguany de la discoteca inclusiva per a joves del Prat.


L’entrada tindrà un cost de 3€ amb consumició i el pagament es realitzarà amb diners en efectiu a l’entrada de l’equipament. La recaptació té l’objectiu de garantir la compra dels materials necessaris per a l’esdeveniment, donat que aquesta és una activitat sense ànim de lucre.


Oci inclusiu


Com ja és habitual, el jovent de la ciutat tornarà a gaudir d’una festa que pretén fomentar els espais de lleure inclusius i alhora fer més accessibles les activitats d’oci a la ciutat.

MAS:  Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès


Aquesta edició estarà guarnida amb motius de la Fira d’abril.


La discoteca és oberta a qualsevol jove de la ciutat que hi vulgui participar, però està pensada especialment per a persones amb algun tipus de diversitat funcional, tant física com cognitiva. En cas que no siguin autònomes, hauran d’accedir-hi acompanyades del monitor o monitora del seu centre i/o residència.


L’assistència a la discoteca inclusiva és lliure i no cal inscripció prèvia. Si voleu més informació podeu trucar al telèfon 93 379 00 50, marcant l’extensió 5600. També podeu escriure un correu a diversitatfuncional@elprat.cat 


Les entitats, gestores de l’activitat


Novament, seran les entitats que formen part del Consell Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional les que començaran a fer una gestió col·lectiva de l’activitat. Aquesta iniciativa vol fomentar una participació activa en totes les fases de consolidació de l’activitat i garantir la seva continuïtat durant el tercer dissabte de cada mes, fins al proper mes de juliol.

MAS:  El Prat enceta un treball per a la redacció del Pla Director de la FP

- Te recomendamos -
Artículo anteriorObertes les candidatures al Consell d’Infants
Artículo siguienteCarlos Alcaraz e ISDIN continúan su alianza con un fotoprotector cocreado para deportistas
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí