Inicio Actualidad El Cèntric descobreix qui es qui en l’òpera actual

El Cèntric descobreix qui es qui en l’òpera actual

Esteu aquí

Noves xerrades divulgatives per apropar la cultura operística a un públic ampli

dimecres, 7 febrer, 2024 – 13:00


En el marc del cicle Viu l’òpera!, aquest mes comença en el Cèntric Espai Cultural una nova sèrie de xerrades divulgatives, amb l’objectiu fomentar el gust per l’òpera. En aquesta ocasió, les trobades ajudaran a descobrir qui és qui en  el panorama líric actual. D’aquesta manera, coneixerem quines són les personalitats més destacades del moment, amb especial atenció a la figura dels cantants i directors d’escena que estan revolucionant el món de la lírica.


Dimarts 15 de febrer tindrà lloc la primera xerrada , que es centrarà en les figures masculines. L’acte estarà conduït pel divulgador musical Antoni Colomer. I el mes següent serà el torn de les figures femenines,  en la ponència que tindrà lloc el 14 de març de la mà de Jordi Maddaleno, també divulgador i crític d’òpera. Les xerrades són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

MAS:  El Pessebre Vivent de Sant Cosme cerca persones voluntàries


Properes projeccions


A banda de les xerrades, el cicle Viu l’òpera! continua amb les projeccions de grans òperes a l’Auditori.  El títol escollit per aquest mes de febrer és Nabucco, de Giuseppe Verdi, en un muntatge enregistrat l’estiu del 2022 al Teatro Real de Madrid. Es podrà gaudir d’aquesta projecció divendres 16 de febrer.


I el 15 de març serà el torn de L’or del Rin, la primera part de la tetralogia L’anell del nibelung, amb llibret i música de Richard Wagner. Es tracta d’una espectacular producció estrenada el setembre de 2023 a la Royal Opera House de Londres.


Les entrades, que també són gratuïtes, es poden adquirir en aquest enllaç.

MAS:  El Museu de Matemàtiques de Catalunya s’ampliarà i es traslladarà a Can Bagaria


Consulteu aquí tota la programació del cicle Viu l’òpera!


- Te recomendamos -
Artículo anterior¡Advertencia para Baix Llobregat! Llega la procesionaria, peligrosa oruga para humanos y perros
Artículo siguienteMés de 300 joves participen al Flux & Flow, el festival de dansa urbana de Sant Cosme
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí