Inicio Actualidad Inici de la programació Cornellà Escènica 2024. No te’n perdis cap detall...

Inici de la programació Cornellà Escènica 2024. No te’n perdis cap detall amb el Què Fer a Cornellà!

Aquest cap de setmana és ple de propostes. Per exemple,  diumenge s’estrena l’exposició ‘Catalunya, un país d’enginy i innovació’, al Museu Palau Mercader. També es poden realitzar visites guiades al mateix Palau, o una activitat familiar a la biblioteca Marta Mata. I cal destacar l’inici de la programació Cornellà Escènica, amb dos espectacles a L’Auditori de Cornellà: el podcast “La Ruina”, amb Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, i l’obra de teatre “Poncia”, protagonitzada per Lolita Flores.

Per mantenir-vos informats de l’activitat cultural de la ciutat, el portal d’actualitat d’oci i cultura Què Fer a Cornellà s’actualitza cada setmana amb les activitats més destacades!

  QueferaCornella

  QueferaCornella

MAS:  Les fotografies de Luís García i la festa van dels carrers del Prat a Jardins de la Pau

  QueferaCornella

30è aniversari de L’Auditori de Cornellà

Novament, cares molt conegudes visitaran l’escenari de L’Auditori de Cornellà en aquesta programació Hivern/Primavera de 2024, començant per Lolita Flores, Edu Soto, els Xiula o Farruquito (amb motiu del 40è Festival de Arte Flamenco de Catalunya). La música destaca amb propostes d’òpera (Manon Lescaut) i musicals familiars (Peter Pan), i quant al teatre, trobareu “La isla del aire” (dirigida per Mario Gas, amb Núria Espert i Vicky Peña), “Conspiranoia” (amb Eduard Farelo i Àurea Márquez) i “Uppgivenhet” (protagonitzada per Diana Gómez).

L’Auditori de Cornellà celebra aquest any el seu 30è aniversari. Tres dècades gaudint de bon teatre, de la música, del ball, de la màgia, de les comèdies, dels festivals… Tres dècades obrint les portes a un públic entregat que sap gaudir de la cultura. Del 26 al 29 de setembre ho podreu celebrar tots junts amb una programació especial. 

MAS:  Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

Apropa Cultura i Cultura Jove, entre les novetats de 2024

Aquest any L’Auditori se suma a l’Apropa Cultura, un programa que connecta entitats socials que treballen amb persones en risc d’exclusió amb teatres, auditoris, festivals i museus amb l’objectiu de facilitar l’accés a les seves activitats culturals a aquests col·lectius en situació de vulnerabilitat.

I L’Auditori s’ha afegit al programa Cultura Jove, una aliança dels promotors culturals, teatres, sales i festivals de música i d’arts escèniques de Catalunya per posar a la venda entrades a preus especials per a joves d’entre 18 i 30 anys. Recordeu, a més que L’Auditori està inclòs dins els equipaments on es poden fer servir el Bo Cultural Jove, que ofereix als joves una ajuda de 400 € per invertir en cultura.

MAS:  Luto en Barcelona: fallece Joan B. Culla, voz de la historia catalana, a los 71 años

- Te recomendamos -
Artículo anteriorConmoción en Girona: muere un conductor en un choque entre furgoneta y camión en la N-II
Artículo siguienteJetco Matizados: Fabricando piezas en plástico en Barcelona desde hace más de 20 años
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí