Inicio Actualidad Aquest dissabte, 28 de gener, el Modern acollirà l’acte de commemoració de...

Aquest dissabte, 28 de gener, el Modern acollirà l’acte de commemoració de l’any nou xinès al Prat

dilluns, 22 gener, 2024 – 13:00


El 10 de febrer comença l’any nou xinès, que enguany correspon al signe del drac (龙 lóng). Un animal que simbolitza el poder, l’esperança i la bona sort.


Per celebrar la seva arribada, la comunitat xinesa del Prat organitza un festival obert a tota la ciutadania de la ciutat. Aquesta activitat es duu a terme el proper diumenge 28 de gener, a partir de les 16:30 h, al teatre Modern. 


En aquesta festa participarà bona part de l’alumnat que estudia xinès del Prat i altres municipis i es faran danses folklòriques, actuacions instrumentals i cants tradicionals, també una mostra de vestits tradicionals i altres expressions de la cultura xinesa.

MAS:  Citilab acull la trobada de Laboratorios Bibliotecarios


Les entrades, que són gratuïtes, ja es poden obtenir a través del següent enllaç.


Aquesta activitat es farà en col·laboració amb l’Associació intercanvi cultural internacional Tiancheng i compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAuto-xami: Tu centro de confianza en Artesa de Segre, Lleida
Artículo siguiente100 Montaditos (Restalia) se ha expandido a 20 grandes ciudades internacionales y espera llegar a 40 antes del 2030
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí