Inicio Actualidad El Wheelchair arriba al Prat

El Wheelchair arriba al Prat

Esteu aquí

Emilio Sánchez Academy acull la tercera edició d’un torneig de nivell nacional de Wheelchair (Tennis en cadira de rodes)

dimarts, 31 octubre, 2023 – 09:00


Aquesta setmana passada s’ha celebrat a la Emilio Sánchez Academy la tercera edició d’un torneig de nivell nacional de Wheelchair (Tennis en cadira de rodes) que s’està consolidant en el calendari de competicions a Espanya,  al tractar-se d’un esport adaptat per a persones amb diversitat funcional de molt nivell esportiu.


La segona competició,  del 30 d’octubre al 5 de novembre,  és encara més atractiva  per què es tracta del MASTER MUNDIAL de 2023, al que vindran el millors esportistes dels món de la modalitat de tennis en cadira de rodes,  i que organitza la Emilio Sánchez Academy amb de la Federació Internacional de Tennis i el suport de les Federacions Catalana i Espanyola.

MAS:  El Prat s’il·lumina per donar la benvinguda al Nadal


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTeam B de la America’s Cup amplía horizontes buscando talento en el Barcelona International Community Day
Artículo siguienteFamosa desvela sus innovaciones en marcas icónicas para esta Navidad
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí