Inicio Actualidad Noves formacions per aprendre a moderar grups d’ajuda mútua de benestar emocional

Noves formacions per aprendre a moderar grups d’ajuda mútua de benestar emocional

divendres, 19 gener, 2024 – 11:00


El benestar emocional podria definir-se com un conjunt de sentiments i sensacions positives que ens capaciten i permeten adaptar-nos a les diferents situacions i demandes de l’entorn. És un concepte que té a veure amb l’experiència subjectiva de sentir-se bé, en harmonia i amb tranquil·litat.


Des de l’estratègia local de promoció de la salut mental i del benestar emocional del Prat és prioritari fomentar el benestar emocional de la ciutadania pratenca.


Per aquest motiu, l’Ajuntament en col·laboració amb el Departament de Salut de la Generalitat i Salut Mental Catalunya, posa en marxa noves formacions per aprendre a moderar Grups d’Ajuda Mútua (GAM) de benestar emocional.

MAS:  Ja es coneixen les dates de preinscripció per a educació infantil, primària i secundària del curs 2023-2024


Un GAM és un espai d’escolta i comprensió, en el qual es reuneixen diverses persones que comparteixen un mateix problema, dificultat o preocupació, per intentar superar o millorar la seva situació


La formació, que es troba dins del marc del projecte Improgram (Impuls i Promoció dels Grups d’Ajuda Mútua), es dirigeix a persones que passen per un patiment emocional i que volen aprendre a moderar un d’aquests grup per tal de millorar el seu benestar emocional i el de persones que l’integren.


Dates i inscripcions


Les formacions començaran el proper dimarts 23 de gener. Seran un total de 10 sessions, en horari de 16:00 a 19:30 h, en format presencial a les Cases d’en Puig (Plaça de l’Agricultura, 4).

MAS:  La segregació escolar protagonitza el plenari del Consell d’Educació Municipal


Les inscripcions es poden fer a través de:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCurs per dinamitzar activitats juvenils adreçat a joves entre 16 i 25 anys
Artículo siguienteVecinos de Barcelona lideran las solicitudes de voluntariado para la 37ª America’s Cup
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí