Inicio Actualidad Sanció de 8.004 euros a un transportista per llençar mobles de grans...

Sanció de 8.004 euros a un transportista per llençar mobles de grans dimensions a la via pública

L’Ajuntament de Cornellà ha imposat una sanció de 8.004 euros al transportista d’una coneguda empresa de venda de mobles per abandonar objectes voluminosos a la via pública de forma indeguda. Aquesta sanció correspon a quatre infraccions realitzades el passat 8 de desembre i que van ser capturades per càmeres fixes de supervisió de l’espai públic. A les imatges, es podia identificar perfectament un camió d’una cadena d’establiments de venda de mobles que va llençar quatre objectes de grans dimensions (sofàs i una butaca) al carrer Energia.

Aquesta infracció, segons recull l’article 17.1 de l’Ordenança General de Convivència Ciutadana, es tipifica com a greu i implica una sanció de 2.001 euros, “per l’abandonament d’objectes importants a la via pública mitjançant l’ús d’un vehicle”, que ha estat imposada a la persona titular del camió, ja que la matrícula és plenament visible a les captures de les càmeres de seguretat.

L’abandonament d’objectes de forma indeguda a la via pública causa molts problemes a la comunitat, de circulació i accessibilitat, de seguretat, de salubritat i d’altres que poden suposar riscos per a la ciutadania. En aquest cas, els objectes dificultaven el pas dels vianants per la vorera, posant en risc la seva seguretat, i van haver de ser retirats pels serveis municipals amb urgència, donada la seva dimensió i perillositat, amb la despesa de personal i de vehicles que això suposa.

MAS:  Un projecte per prevenir trastorns en el desenvolupament dels infants de 0 a 3 anys

823 sancions durant l’any 2023

En els darrers dos anys, l’Ajuntament de Cornellà ha intensificat les campanyes de neteja i de conscienciació ciutadana sobre la necessitat de separar i llençar  correctament els residus urbans, així com també s’ha intensificat la lluita contra aquelles conductes incíviques que embruten la ciutat i posen en risc la convivència ciutadana. Així, durant el 2023 s’han posat 823 sancions per abandonament de residus, de les quals 23 han estat greus, és a dir, per abandonament de voluminosos utilitzant un vehicle.


- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Es obligatorio el uso de mascarillas en los hospitales y centros de salud de Baix Llobregat?
Artículo siguienteEls Estopa reben la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí