Inicio Actualidad Cornellà prepara una Nit de Reis inclusiva

Cornellà prepara una Nit de Reis inclusiva

Cornellà prepara una Nit de Reis 2024 que serà més inclusiva, amb un tram de la cavalcada sense so ni efectes especials i reserva de més espais per a persones amb diversitat funcionalL’objectiu del consistori és garantir que el màxim de persones puguin accedir als actes de la festa en condicions de confort, seguretat i igualtat i, alhora, conscienciar a la ciutadania sobre les necessitats específiques que tenen alguns col·lectius i fomentar la solidaritat envers els mateixos.

Aquestes accions han de permetre integrar a la celebració a persones que tenen algun tipus de diversitat funcional i/o auditiva i a infants i adults amb hipersensibilitat auditiva i trastorns de l’espectre autista o amb dificultats per gestionar els ambients sorollosos i les aglomeracions.

  • Un tram de la Cavalcada es realitzarà sense música ni efectes especials, per a persones amb hipersensibilitat auditiva i trastorns de l’espectre autista, o amb dificultats per gestionar els ambients sorollosos i les aglomeracions. El tram on es farà serà a l’avinguda de Can Corts, entre el carrer de Montserrat Roig i la carretera d’Esplugues.
  • Es reservaran quatre espais amb plataformes accessibles per a persones amb diversitat funcional. Concretament, se situaran a la zona de l’arribada dels Reis (Av. de la Fama); una altra a la plaça de Francesc Macià, a l’hora dels parlaments; i dos més al llarg del recorregut de la Cavalcada, una a la plaça Bedoll (cantonada d’avinguda de Sant Ildefons amb Av. República Argentina) i una altra al carrer de Joaquim Rubió i Ors, a la cantonada amb la carretera del Prat, al davant de la benzinera.
  • Per a les persones amb dificultats auditives, els parlaments dels Reis i de l’alcalde es faran també amb llengua de signes, i es projectaran en una pantalla gran ubicada a la zona, amb subtítols.
  • Durant la Cavalcada es repartiran més de 5.000 quilos de caramels sense gluten, gràcies a la col·laboració de l’entitat comercial Cornellà Compra a Casa.
MAS:  Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf

Llegeix la nota de premsa completa

Nit de Reis 2024


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMor la fotògrafa Colita, que va retratar Cornellà a través de diversos llibres
Artículo siguienteN25: Obtén tus reconocimientos médicos para licencias en Manresa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí