Inicio Actualidad S’obren les inscripcions als cursos de català del CNL del primer trimestre...

S’obren les inscripcions als cursos de català del CNL del primer trimestre de 2024

Els dies 20 i 21 de desembre és obert el termini per a fer la inscripció en línia per als cursos de català que organitza el Centre de Normalització Lingüística de Cornellà per al primer trimestre de 2024. Els alumnes que ja hagin fet un curs en el darrer any tenen accés previ a la inscripció a partir d’avui dilluns, 19 de desembre.

Els cursos que s’ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 8 o 9 de gener i acabaran el 13 o 14 de març de 2024.. Inclouen dels nivells A1 a C1La propera inscripció per als cursos semestrals del C2 serà el febrer de 2024. Per determinar el vostre nivell, heu d’aportar un certificat, o fer una prova que pot ser presencial o en línia. Més informació.

MAS:  Paraula de Dones: un guateque disruptiu

El procés d’inscripció es pot fer presencialment al CNL de Cornellà o totalment en línia. Hi ha una plataforma d’inscripció i tràmits que et permet inscriure’t i guia durant el procés. 

Plataforma d’inscripció

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o també a persones de 16-17 anys que no hagin fet l’escolarització obligatòria a Catalunya.

Més informació al CNL de Cornellà: 93 475 07 86 / cornella@cpnl.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPolíticas Menores de 40 Años Destacan en 2023 y Definirán la Agenda Política de 2024
Artículo siguienteÚLTIMA HORA | Luto eclesiástico catalán: fallece el jesuita Jesús Renau a los 89 años, provincial de la orden en Cataluña
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí