Inicio Actualidad Inaugurat el 23è Pessebre de la gent gran

Inaugurat el 23è Pessebre de la gent gran

Esteu aquí

Es podrà visitar fins el proper diumenge 7 de gener

Media Root

divendres, 15 desembre, 2023 – 14:00


El passat dijous 14 de desembre, la ciutadania pratenca es va apropar a la plaça de la Vila per viure un dels moments més màgics del Nadal a la nostra ciutat, la inauguració del pessebre de la plaça de la Vila.


Famílies, infants i joves van poder gaudir d’una tarda molt emocionant on es va revelar un dels secrets més ben guardats de les nostres festes: la temàtica del pessebre de la plaça de la Vila.


Enguany el pessebre de la gent gran està inspirat en l’art romànic català. A llarg i ample de la construcció, estan presents alguns dels edificis més importants de l’època al Baix Llobregat i també a la resta de Catalunya.

MAS:  Exposicions i molta activitat cultural aquesta tardor


Per conèixer tots els elements que es troben al pessebre podeu visitar el seu web.


La gent gran, peça clau


La inauguració va començar amb el parlament de l’Alcalde, Lluís Mijoler, que va posar de manifest el caràcter col·laboratiu de la construcció del pessebre de la plaça de la Vila. També va posar en valor com la gent gran del Prat és una de les peces clau del Nadal a la nostra ciutat, gràcies al seu esforç i dedicació en la construcció del pessebre.


També van parlar en representació de l’equip de persones voluntàries, el Lluís Pérez i la Roser Vera. Durant les seves paraules van posar de manifest que és un orgull dur a terme la realització del pessebre ja que són moltes les mostres d’agraïment que reben per part de la ciutadania pratenca cada edició.

MAS:  Nova edició de la Fira APROPA al Citilab: orientació professional i acadèmica per a l’alumnat de Cornellà


Poc després, va ser el torn de L’Escola d’Arts en viu, quan una representació de joves va ser posar música als instants previs a l’encesa de llums que donava el tret de sortida a que la ciutadania pogués veure el meravellós pessebre d’enguany.


Relatoria gràfica


A continuació, podeu veure les fotos de la inauguració i també el vídeo de elprat.tv


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBaix Llobregat: ¿Cuánto toca por décimo en la lotería de Navidad?
Artículo siguienteEstrategia Comercial de Bundesliga: Aprobación de Fondo para Derechos Audiovisuales
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí