Inicio Actualidad Aquest cap de setmana torna a Cornellà la Fira de Santa Llúcia,...

Aquest cap de setmana torna a Cornellà la Fira de Santa Llúcia, acompanyada de moltes més cites nadalenques

La Fira de Santa Llúcia d’aquest any se celebra aquest cap de setmana, 16 i 17 de desembre, a l’entorn de la plaça de l’Església, la rambla d’Anselm Clavé i la carretera d’Esplugues. És una activitat organitzada per l’entitat Crear Cornellà i que té la finalitat de mostrar diferents productes d’artesania, regals nadalencs a més d’activitats lúdiques, vinculats amb la nostra ciutat.

Està previst que s’instal·lin unes 120 carpes en aquesta edició, on hi podreu trobar decoracions, flors, manualitats, dolços, bijuteria… i també algunes atraccions, com la pista de kàrting infantil, o diverses parades d’alimentació. L’horari serà de 15.00 a 20.00 hores (dissabte) i de 10.00 a 20.00 hores (diumenge).

MAS:  Teatre infants a L'Escola d'Arts en Viu

Aquesta és una de les activitats més esperades de l’agenda d’activitats nadalenques que durant aquest mes omplen la ciutat. Però n’hi ha moltes d’altres, especialment durant aquest cap de setmana: cantades de Nadales i concerts tradicionals de Nadal, activitats solidàries, i moltes altres cites culturals. Per no deixar-vos res us conviden a consultar el web QUÈ FER A CORNELLÀ, i seguir les seves xarxes per planificar el vostre oci i gaudir plenament de tot el que us ofereix la ciutat.

Fira de Santa Llúcia 2023

Agenda d’activitats de Nadal 2023 i Reis 2024

Què Fer a Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorIncendio en Reus deja varios heridos y una persona en estado crítico
Artículo siguienteLes renovacions de l’Avinguda del Canal i del passeig de Ramon Codina doten el Prat de nous espais verds i per a vianants
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí