Inicio Actualidad L’ajuntament impulsa un projecte per fomentar que les dones es dediquin a...

L’ajuntament impulsa un projecte per fomentar que les dones es dediquin a sectors masculinitzats com l’enginyeria i la indústria

Esteu aquí

En la 50a Fira Avícola, es va celebrar una taula rodona que tenia com a objectiu visibilitzar les STEM i que va ser el punt de partida del projecte

dimarts, 12 desembre, 2023 – 10:00


En el marc del programa Al Prat Igualem, l’Oficina de Polígons d’Activitat Econòmica de l’Ajuntament del Prat està impulsant un projecte per promoure les vocacions STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, per les seves sigles en anglès) i les vocacions industrials entre les dones. Es tracta de professions masculinitzades on les dones estan infrarepresentades (només el 13% de les dones universitàries cursen estudis STEM), motiu pel qual és necessari crear unes condicions que afavoreixin la seva inserció en aquestes activitats.

MAS:  L’Ajuntament del Prat desplega projectes públics adaptats a les necessitats de les empreses en matèria d’igualtat


Durant la 50a Fira Avícola de la Raça Prat, el pavelló del Prat Economia va acollir una taula rodona que tenia com a objectiu visibilitzar les STEM i que va ser el punt de partida d’aquest projecte. Moderada per la directora de la consultoria MiT, Blanca Moreno, i amb la participació de l’enginyera de l’energia d’Aigües del Prat, Ana Otero, la cap de Recursos Humans d’Hutchison Ports Best, Blanca Guinea, el CEO de Bugi Consulting, Joan Sans, i la Regulatory Affairs Manager de Lluch Essence, Mar Mulero, va esdevenir un espai de reflexió on va quedar clar que s’han de trencar els biaixos de gènere que existeixen en aquestes professions per no perdre la meitat del talent.

MAS:  Gerard Giménez, l’objectiu del fotògraf


Pròximament, es publicaran unes càpsules de vídeo on dones que es dediquen a aquestes vocacions explicaran la seva trajectòria i experiència per inspirar qualsevol dona que vulgui seguir les seves passes, ja que la manca de referents és una de les principals barreres de les noies en formació. Seguiu les xarxes de @elprateconomia per no perdre-us-les.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJa pots escoltar la primera entrega d’“El món a 150 cm”
Artículo siguienteUnes 7.000 persones visiten el Pessebre Vivent del Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí