Inicio Actualidad Dissabte tornen a obrir les Aules d’Estudi municipals

Dissabte tornen a obrir les Aules d’Estudi municipals

Si heu de combinar els àpats de Nadal amb els apunts perquè teniu exàmens en començar l’any, o bé us cal un espai amb facilitats per connectar-vos a Internet o treballar amb més concentració, a diferents barris de la ciutat disposeu dels espais adequats per fer-ho, perquè des del dissabte 2 de desembre i fins a l’11 de febrer de 2024 són obertes les Aules d’Estudi Municipals, un projecte de suport als estudiants de Cornellà que funciona a la ciutat des de l’any 2000.

Les aules d’estudi que obren en aquest període són les habituals: el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, la biblioteca Marta Mata i la biblioteca Sant IldefonsObren de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 hores cada dissabte i diumenge (excepte els dies 24, 31 de desembre i 6 de gener).És un servei gratuït  a disposició de tota la població de Cornellà i que no necessita cita prèvia per fer-ne ús.

MAS:  La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

Recordeu que, a més, la ciudad disposa de tres aules d’estudi que funcionen tot l’any i les 24 hores. Aquestes són les de la biblioteca Teresa Pàmies i de la biblioteca Clara Campoamor, i les del Citilab.  Per accedir a les dues primeres cal tenir instal·lada al mòbil l’aplicació M7-Seguretat Ciutadana, mentre que al Citilab us heu de fer el carnet de Citilàber per accedir al servei (aquesta aula no és oberta els dies festius).

 

Més informació

Per a qualsevol dubte sobre el programa Aules d’Estudi, us podeu posar en contacte amb els departament de Joventut de l’Ajuntament de Cornellà.

@cornellajove  |   669989501  |   cornellajove@aj-cornella.cat

MAS:  Programes municipals per fomentar entorns segurs entre infants i adolescents

- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Trágico suceso en Santa Perpètua: un trabajador pierde la vida tras precipitarte desde un tejado
Artículo siguienteLa circulació del carrer Mossèn Cinto Verdaguer canvia de sentit per millorar la mobilitat al nucli antic
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí