Inicio Actualidad La Festa d’Encesa dona pas a l’inici de la campanya de Nadal...

La Festa d’Encesa dona pas a l’inici de la campanya de Nadal 2023

Cornellà donarà la benvinguda a les festes nadalenques de 2023 amb una gran festa d’encesa de llums l’1 de desembre, a partir de les 18.30 h, a la plaça de Catalunya. Amb el lema HOLA, NADAL!, s’ha organitzat una sorpresa que necessitarà la participació del públic (grans i petits) per poder fer realitat una ciutat il·luminada i plena de colors que generarà el clima perfecte per rebre el Nadal.

L’eix de l’activitat demanarà de la interactuació del públic per generar i acumular, mitjançant la seva participació amb jocs i cançons, “l’energia suficient” que faci possible l’encesa dels llums de la plaça de Catalunya i, des d’allà de tots els llums de la ciutat. A partir de les 18.30 h, des de l’escenari central, tothom haurà d’estar atent i seguir les indicacions per fer realitat la màgia. Posteriorment, la festa continuarà a la plaça amb música en directe fins a les 20 h.

MAS:  Torna Ràdio Hangar, amb nous convidats i en una localització especial!
Més informació: @queferacornella
Sant Ildephon’s Christmas Festival

El dissabte 2 de desembre el barri de Sant Ildefons de Cornellà acollirà la quarta edició del “St. Ildephon’s Christmas Festival”.

El carrer Avellaner s’omplirà de tallers i activitats per donar la benvinguda al Nadal d’una manera propera i imaginativa. Aquest acte, juntament amb l’encesa de llums, donen el tret de sortida a l’inici d’un ampli ventall de propostes culturals i tradicionals que conformen l’Agenda de Nadal i Reis a Cornellà.

Descarrega el programa


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLuto en Barcelona: fallece Joan B. Culla, voz de la historia catalana, a los 71 años
Artículo siguienteEl Real Betis y el Málaga CF marcan un hito con la inauguración de sus nuevas ciudades deportivas
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí