Inicio Actualidad Més de 450 propostes recollides al procés de construcció de les Agendes...

Més de 450 propostes recollides al procés de construcció de les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat

dimecres, 29 novembre, 2023 – 09:30


El procés de construcció de les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat ja ha assolit la fase de diagnosi i la primera part de la fase propositiva del Pla d’acció.


Entre finals d’octubre i principis de novembre, s’han recollit 463 propostes a partir dels espais de participació. Directament a través de la plataforma Participa 311 El Prat i els espais deliberatius, i dels espais de reflexió interna a l’Ajuntament, on han participat els i les caps de les diferents seccions municipals.


S’han recollit moltes veus diverses amb idees i propostes sobre com ha de ser el Prat del Futur, un Prat que aporti als reptes dels ODS i que vetlli per una ciutat més verda, més inclusiva i amb un futur sostenible en clau econòmica, social i mediambiental. Es poden consultar totes les propostes en aquest enllaç.

MAS:  Demà comença el gran recapte d’aliments


Actualment, el grup motor tècnic està revisant les diferents propostes i realitzant la seva valoració tècnica per garantir la seva viabilitat i adequació als reptes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.


Entre l’11 i el 22 de desembre, entrem en una nova fase del pla d’acció, la fase de suport. A través de la plataforma Participa 311 El Prat, es recolliran els suports a les diferents propostes i estratègies que conformaran les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.


Estigues al dia de tota la informació sobre els procés de construcció de les Agendes 2030 i Urbana a elprat.cat/construeixlesagendes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNeix “El món a 150 cm”, el pòdcast comunitari dels infants del Prat
Artículo siguienteLa Bundesliga negocia con fondos de inversión para la distribución de derechos audiovisuales
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí