Inicio Actualidad El taller A tota màquina engega el nou curs

El taller A tota màquina engega el nou curs

Esteu aquí

A tota màquina és un taller de costura que reuneix persones d’edats i orígens diversos per a treballar en projectes grupals en col·laboració amb altres iniciatives de la ciutat.

divendres, 24 novembre, 2023 – 11:30


El Prat és ple a vessar de dones que cusen. N’hi ha que ho fan soles a casa i d’altres que ho fan en grup. N’hi ha que s’hi guanyen la vida i d’altres que ho fan per plaer. A centres cívics i centres d’art, parcs i places, bars i cafeteries, metros i autobusos, a la platja, a balcons, cases particulars o les escoles.


I n’hi ha unes quantes que s’agrupen per a cosir juntes i construir un o diversos projectes en equip en el taller A tota màquina.

MAS:  Acaba la reforma de l’Institut Escola Pepa Colomer


A tota màquina reuneix els divendres al matí a prop de 15 dones d’edats i procedències diverses de tota la ciutat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, acompanyades per professionals de l’Àrea d’Educació, Cultura i Comunitat de l’Ajuntament del Prat.


A l’inici i al llarg de l’any, exploren oportunitats per a col·laborar amb agents comunitaris – veïns i veïnes, entitats, serveis, equipaments – i sobre aquesta base, escullen un o varis projectes sobre el que treballaran plegades.


Grup comunitari


Juntes, però, participen no només de tallers de costura, sinó també de trobades per anar al teatre, visitar projectes associatius o esmorzar plegades.


En el mes que porten en marxa, conjuntament amb les participants del taller l’Art de cuidar-se, han visitat el teatre L’Artesà per dins; han explorat diverses tècniques de teatre; han anat a veure l’obra de teatre Romeu i Julieta de la companyia La Brutal; i en les properes setmanes, posaran fil a l’agulla al projecte tèxtil que escullin.

MAS:  El castell de focs posa fi un any més a la Festa Major!


A tota Màquina doncs, és un espai en el que no només es comparteix un interès en la costura, sinó que també es teixeix benestar personal i vincles, un lloc on el trac-trac-trac de les màquines de cosir s’entrecreua amb consells, riures i complicitats.


Més informació al seu espai web.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEsta es la programación navideña para estas fiestas de Navidad en Baix Llobregat
Artículo siguienteCampionat de Catalunya de billar en la modalitat Quadre 47/2
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí