Inicio Actualidad Campionat de Catalunya de billar en la modalitat Quadre 47/2

Campionat de Catalunya de billar en la modalitat Quadre 47/2

Esteu aquí

Un jugador del Club billar Prat arriba a la final del campionat de Catalunya

divendres, 24 novembre, 2023 – 13:45


El passat cap de setmana 18 i 19 de novembre, es va disputar el  Campionat de Catalunya de billar en la modalitat Quadre 47/2, Categoria 1a Divisió i un dels finalistes pertanyent al Club Billar Prat.


Després d’una excel·lent competició i havent-se classificat com a primer de grup a les classificatòries de dissabte 18, aquest diumenge 19 de novembre al matí, Rafael Montero va jugar la seva partida de semifinals contra José Miguel Márquez del Club Molins, guanyant per 150 a 115.

MAS:  Presentat el cartell de la Fira Avícola 2022, de l’il·lustrador Oriol Vidal, que fusiona el pota blava amb d’altres elements emblemàtics del Prat


Es presentava una final interessant entre Rafa i l’altre finalista Xavier Rius que havia guanyat Miquel De La Hoz a l’altra semifinal per 150-140, després d’una partida interessant i disputada, el nostre jugador perdia per només 1 carambola de diferència: 150 a 149.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl taller A tota màquina engega el nou curs
Artículo siguienteLaLiga FC Pro reconocida como la mejor marca de Gaming en los Premios TikTok 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí