Inicio Actualidad Trobada dels clubs de lectura de les biblioteques de Cornellà

Trobada dels clubs de lectura de les biblioteques de Cornellà

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà celebra el dijous 23 de novembre la Trobada de Clubs de Lectura de la XBC. L’acte d’aquest any comptarà amb la presència de l’escriptor Raül Garrigasait (Solsona, 1979), i té lloc a l’Auditori de Sant Ildefons (al costat mateix de la biblioteca de Sant Ildefons) a partir de les 18.30 horas. La trobada, moderada per Ester Bueno, versarà sobre les novel·les ‘Profecia’ i ‘Els estranys’ de l’autor solsoní. L’entrada és lliure.

Els Clubs de Lectura que s’organitzen des de les cinc biblioteques de Cornellà són una de les activitats amb més èxit de participació a la XBC. Al voltant d’una proposta literària, tots els participants pot aportar el seu punt de vista sobre la lectura que han fet i les seves possibles interpretacions. El format és en grups reduïts i amb la participació d’una persona experta en el tema que condueix el debat.

MAS:  Estas serán las consecuencias legales del parricidio de los dos menores de Castro Urdiales, Cantabria?

La XBC ofereix Clubs de lectura de temàtiques molt diverses; cadascun d’ells amb la seva pròpia periodicitat, amb inscripció prèvia, i també en alguna ocasió,com la d’aquest dijous, sessions especials obertes al públic general.

 

Descobreix-los tots:
Clubs de lectura de la XBC

  • Clubs generalistes: per conèixer autors i obres de totes les èpoques i estils: Al vostre gust, a la Biblioteca Central,  La sal de la vida, a Sant Ildefons, Tardes de novel·la a la Teresa Pàmies o Còctel de lectures a la Marta Mata.
  • Clubs basats en gèneres literaris: aquest curs, per exemple, HistòricaMent és un club de lectura sobre Història que té lloc a la Biblioteca Clara Campoamor; a la Biblioteca Sant Ildefons, el Negra i Policíaca, que es centra en lectures del gènere negre i policíac, des dels autors clàssics fins als més actuals. I si el que us agrada són els viatges, aquest curs s’ha estrenat a la Biblioteca Central: Ítaca: literatura de viatges.
  • Clubs basats en els idiomes: si domineu la llengua francesa, teniu el club Lire et partager, a la Biblioteca Sant Ildefons. I també hi ha clubs per millorar els vostres coneixements de català o de castellà, els Clubs de Lectura Fàcil de la Biblioteca Sant Ildefons.
  • Clubs de fusió: Si us agrada llegir però també sou amants de la bona taula Llibres a la cuina és el vostre club, que inclou cuinar receptes i degustar-les. Està organitzat conjuntament per la Biblioteca Sant Ildefons i el Centre Cívic.
MAS:  L’acte central del 8M aplega a la ciutadania pratenca a la plaça Catalunya

- Te recomendamos -
Artículo anteriorFundació CARES inaugura un nou magatzem de 5.000 m² al Prat de Llobregat
Artículo siguienteEl Gran Recapte 2023 del Banc dels Aliments es fa els dies 24 i 25 de novembre
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí