Inicio Actualidad Escultures electròniques creades per noies de Cornellà per sensibilitzar sobre el canvi...

Escultures electròniques creades per noies de Cornellà per sensibilitzar sobre el canvi climàtic

41 estudiants de 1r i 2n d’ESO de cinc instituts públics de Cornellà de Llobregat han participat durant el mes d’octubre en una activitat organitzada pel Citilab  Cornellà amb el suport de Meet and Code. El resultat ha estat la creació de 15 escultures electròniques amb perspectiva verda, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el canvi climàtic,  programades amb MicroBlocks.

L’activitat, que és el segon any que es realitza, impulsa l’aprenentatge de la programació i l’electrònica creativa, fomenta les competències artístiques de l’alumnat i sensibilitza les noies sobre la necessitat de tenir cura del planeta, i tot plegat en un context de contribució al trencament de la bretxa de gènere en els àmbits cientificotecnològics. Ha comptat amb la implicació dels instituts Esteve Terradas i Illa, Francesc Macià, Maria Aurèlia Capmany, Miquel Martí i Pol i Neus Català

MAS:  Últimes oportunitats per gaudir de les Nits d'Estiu 2022

Les escultures resultants de l’activitat s’exposaran al Citilab durant la Setmana Europea de la Reducció de Residus, que se celebra del 18 al 26 de novembre de 2023.

Més informació al web del Citilab


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDecidides les fotografies guanyadores del 32è Concurs Fotogràfic Delta del Llobregat
Artículo siguienteRecursos per portar una vida activa i saludable a la tercera edat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí