Inicio Actualidad L’aplicació de seguretat, present al congrés Smart Cities

L’aplicació de seguretat, present al congrés Smart Cities

Durant aquesta setmana se celebra a Fira de Barcelona l’Smart City Expo World Congress, l’esdeveniment més gran i influent del món per a les ciutats i la innovació urbana. S’hi reuneixen empreses, governs i organitzacions amb l’objectiu de fer avançar les ciutats cap a un futur millor, presentant i compartint idees per afrontar els reptes crítics als quals cal enfrontar-se en el món actual.

La innovació i la tecnologia hi tenen un paper preponderant. Una de les ponències realitzades aquest dimarts ha tingut com a protagonista l’aplicació M7 Citizen Security, l’app de seguretat ciutadana que Cornellà de Llobregat va ser una de les primeres ciutats en emprar, i que a més ha estat dissenyada per una empresa de la ciutat, Einsmer. L’esdeveniment, sota el títol “Com la digitalització garanteix la seguretat ciutadana a Barcelona i Madrid“, ha comptat amb les intervencions de José Antonio Gallego, CEO d’Einsmer, i d’Agustín Gil, director de vendes de Siemens AG. Precisament, Einsmer i Siemens, que ja cooperaven des de 2018 per desenvolupar els sistemes associats a l’app M7 Citizen Security, van segellar l’any passat una aliança estratègica amb l’objectiu de difondre-la de manera global.

READ  L'Escola d'Arts en Viu ofereix 2 concerts de primavera

M7 Citizen Security

Smart City Expo World Congress


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTransformación culinaria en los estadios de la mano de LaLiga y Aramark
Artículo siguienteInician programa de respuesta a emergencias de salud con provisiones médicas
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí