Inicio Actualidad Tot a punt per al mes del còmics a Cornellà

Tot a punt per al mes del còmics a Cornellà

Cornellà esdevé durant el mes de novembre la ciutat del còmic amb una àmplia oferta d’activitats a l’entorn d’aquest art. La Mostra del Còmic de Cornellà és una de les cites més veteranes del país, ja que aquest any en celebrem la 39a edició, que reuneix tant autors consagrats del gènere com artistes emergents, com són els participants al Concurs de Còmics.

El Castell de Cornellà acull, com és tradicional, l’exposició i el lliurament de premis a les persones guanyadores del concurs, que s’inaugura el divendres 3 de novembre a les 20 hores. Isabel Bas, dibuixant, guionista i pintora, que ha treballat a editorials com Cliper, Favencia, Toray o Bruguera, rebrà el Premi Ivà a la millor historietista professional, que concedeixen per votació popular els seguidors del concurs.

MAS:  La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

A més de les exposicions següents i d’altres, la Mostra del Còmic a Cornellà inclou tallers i activitats a centres cívics, instituts, biblioteques, residències, entitats i comerços. Consulta tota la programació a l’Agenda:

39a Mostra del Còmic de Cornellà

EL CASTELL

Del 3 al 26 de novembre

EXPOSICIÓ ‘39è CONCURS DE CÒMICS CIUTAT DE CORNELLÀ’

Espai central de la 39a Mostra del Còmic: els treballs guanyadors i finalistes del 39è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà. També hi trobareu l’espai Racó de l’Ivà, amb les historietes realitzades per tots els guanyadors i guanyadores del Premi Ivà.

EXPOSICIÓ ‘CONTRAPASO: LOS HIJOS DE LOS OTROS. DE LA IDEA AL PAPEL’

L’exposició principal de la Mostra està dedicada a l’artista Teresa Valero al voltant de la seva novel·la gràfica “Contrapaso. Los hijos de los otros”.

BIBLIOTECA SANT ILDEFONS

MAS:  Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Del 6 al 25 de novembre

EXPOSICIÓ ‘CAVALLS SALVATGES’

Mostra del procés creatiu del còmic Cavalls Salvatges, editat per Pagès Editors, i adaptat l’any 2020 pel ninotaire Jaume Capdevila “Kap” i Jordi Cussà (1961-2021) sobre la novel·la d’aquest darrer.

PATI BLAU (Carrer Verge del Pilar, 24)

Del 6 al 25 de novembre

EXPOSICIÓ ‘L’OBRA DE MÍRIAM BONASTRE TUR’

Una mostra del treball de l’autora de Hooky. Aquest còmic es va publicar, en un primer moment, a una plataforma virtual, i va arribar al paper després del gran èxit que va tenir.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorOci i cultura actualitzades cada setmana al portal Què Fer a Cornellà
Artículo siguienteAccidente grave entre patinete y NitBus en Barcelona
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí