Inicio Actualidad Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de...

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Esteu aquí

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat

dimecres, 20 octubre, 2021 – 12:45


El proper 5 de desembre és el Dia Internacional de la Persona Voluntària. Per commemorar aquest dia, el programa de voluntariat juntament amb les entitats participants de la Taula del voluntariat, han posat en marxa la Digigresca.


Un projecte que pretén retre homenatge a totes les persones voluntàries i alhora apropar a la gent jove del Prat al voluntariat, amb la creació conjunta d’un joc en línia.

MAS:  28 de maig: eleccions municipals a Cornellà de Llobregat


La Digigresca conté diverses fases, totes elles participatives i dirigides a que els joves facin seu el projecte i el puguin dissenyar des de l’inici.


La proposta actualment es troba en la seva fase inicial i durant el mes de novembre es portarà a terme la concepció col·laborativa i de cocreació de l’acció.


Per a participar en el procés, es pot fer contestant a una enquesta a través del següent enllaç.


 


El jovent, clau en el futur del Voluntariat


A la seves darreres reunions, la Taula del Voluntariat va considerar necessària enfortir la participació dels i les joves de la ciutat en els programes de voluntariat. L’objectiu era clar, mantenir l’esperit solidari i compromès de la nostra ciutadania en el temps.

MAS:  Després de l'estiu, posa't en forma amb el programa 'Vine a fer esport salut'


Amb aquest motiu, es va posar sobre la taula la Digigresca. Un projecte que per una banda, pretén involucrar a totes el jovent de la ciutat en els diferents projectes de voluntariat, i per l’altra, fer un homenatge renovat i fresc a totes les persones que ja estan involucrades amb el voluntariat.


Si voleu més informació, podeu escriure un correu a voluntariat@elprat.cat; al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600; o presencialment al Punt del Voluntariat (pl. Agricultura, 4), els dilluns i dijous de 16 a 19 h.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTot esperant pallassos, un matí de somriures aquest diumenge a Can Mercader
Artículo siguienteMostra dels projectes solidaris de les ONG de Cornellà, a la plaça de Catalunya
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí