Inicio Actualidad “Tothom Juga”, diumenge 22 d’octubre, jornada familiar d’esport inclusiu

“Tothom Juga”, diumenge 22 d’octubre, jornada familiar d’esport inclusiu

“Tothom Juga” és una jornada esportiva i familiar que promou la participació de la ciutadania amb capacitats diferents, però sobretot, és una proposta oberta a tothom que vulgui compartir un matí ple d’activitats. El diumenge 22 d’octubre, d’11 a 14 h, en un tram de l’avinguda Sant Ildefons (pl. Europa), podreu practicar boccia, voleibol assegut, futbol, circuit de bicicletes, pàdel, bàsquet en cadira, circuit psicomotriu i ludoteca, inflables, i moltes altres sorpreses. A més, hi haurà dues activitats especials: Zumba Inclusiu, a càrrec de l’entitat Esplugues Sense Barreres, i Cursa Infantil Adaptada, organitzada per Corresolidaris.

Per aquesta última cal inscripció prèvia (no han d’omplir la inscripció les persones acompanyants): https://www.inscribirme.com/cursainfantiladaptadacorresolidaris2023

MAS:  El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

Inscripcions obertes a la Cursa Ciutat de Cornellà

L’Ajuntament de Cornellà i el Club Cornellà Atlètic organitzen la 49a edició de la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’, el pròxim diumenge 29 d’octubre. Aquest any com a novetat es recupera el circuit de 5 km, a més del tradicional circuit de 10 km i les curses infantils. L’hora d’inici serà a les 9.15 h (cursa 10 i 5 km.) i infantils a partir de les 11 hores. La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat i amb diferents capacitats, amb ganes de fer esport pels carrers de la ciutat i compartir l’experiència.

Tots els beneficis que aportin les inscripcions aniran directes al projecte col·laboració “La de Deu”, que coordina el Cornellà Atlètic i que consisteix en ajuts a través d’organització d’activitats esportives i beques per a l’alumnat de la Fundació El Llindar, una Escola de Segona Oportunitat amb un projecte educatiu i innovador adreçat a joves de la ciutat.

MAS:  Paraula de Dones: un Late Xou excepcional

Les inscripcions es tanquen el 24 d’octubre. Més informació i inscripcions a: https://www.cornellaatletic.com/ladedeu


- Te recomendamos -
Artículo anteriorObertes les inscripcions de la 5a cursa solidària en favor dels infants de l’Hospital Sant Joan de Déu
Artículo siguienteExpertos Económicos Destacan a CaixaBank, Société Générale y UniCredit por su Papel Crucial en la Estabilidad de Europa Gracias a su Liquidez
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí