Inicio Actualidad El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

Esteu aquí

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA QUALITY PRO i FIFA QUALITY.

dimarts, 21 setembre, 2021 – 14:45


El camp de futbol del Complex Esportiu Julio Méndez ja compta amb una nova gespa artificial. Es tracta d’un producte d’última generació, apte per a l’ús massiu i d’alta qualitat ja que compta amb els distintius de marques de qualitat FIFA QUALITY PRO i FIFA QUALITY. En aquest indret hi juguen actualment totes les divisions de l’entitat Atlètic Delta Prat, Los Veteranos Prat, Los Copihues i està obert a pràctiques esportives que realitzen alguns centres educatius de la ciutat que es desplacen per gaudir-ne d’aquestes instal·lacions. L’actuació ha tingut un cost de 240.000 euros.


Paral·lelament, el camp de futbol del Sagnier també està immers en reformes: s’estan realitzant les obres pertinents per ampliar la graderia est, la construcció de nous lavabos i un magatzem sota la graderia. Aquestes feines no afecten a l’activitat programada pel camp de futbol o el complex esportiu.

Artículo anteriorLa Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques
Artículo siguienteReobre al públic l’exposició ‘100 anys d’aviació’ al Centre Cultural Aeronàutic del Prat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.