Inicio Actualidad La Taula de Nova Ciutadania torna al format presencial

La Taula de Nova Ciutadania torna al format presencial

dimarts, 23 novembre, 2021 – 14:15


La passada setmana la Taula de Nova Ciutadania es va reunir per primera vegada de manera presencial després de la pandèmia de la Covid-19.


La Taula per una nova ciutadania és el consell de participació que tracta els temes relacionats amb l’acollida de persones migrades i la interculturalitat. Està integrada per tots els grups polítics amb representació municipal, així com les associacions de persones migrades, les entitats socials, sindicats i també representació de centres educatius i del Consorci per la normalització Lingüística.


Aquesta darrera trobada va servir per informar sobre els recents canvis en la legislació d’estrangeria i dels procediments de protecció internacional.

MAS:  L’Institut El Prat de Llobregat canvia de denominació i passa a anomenar-se Institut Rosa Ribas Parellada


Recentment, el govern central ha aprovat una modificació al Reglament de la llei d’estrangeria que facilita l’accés dels menors ex tutelats a autoritzacions de residència i treball quan arriben a la majoria d’edat.


Les entitats presents a la Taula van considerar aquest canvi com molt positiu després de la petició que va fer l’Ajuntament del Prat, conjuntament amb altres ajuntaments, mitjançant una carta al govern central demandant un canvi legal per facilitar la integració laboral i social d’aquest col·lectiu.


També es van tractar les diverses accions que s’estan fent a nivell de ciutat per facilitar l’aprenentatge del català als joves nouvinguts així com les properes activitats entre les quals destaca la celebració de l’any nou xinès al mes de gener de 2022.

MAS:  Ens preparem per a la Festa Major 2023!

- Te recomendamos -
Artículo anteriorJa es coneixen els guanyadors dels premis del 30è concurs de fotografia Delta
Artículo siguienteEls dies 26 i 27 de novembre Cornellà està d’oferta
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí