Inicio Actualidad XXIII Fira de la Solidaritat per a la Cooperació

XXIII Fira de la Solidaritat per a la Cooperació

L’Ajuntament de Cornellà organitza la XXIII Fira de la Solidaritat per a la Cooperació. Serà aquest dissabte 7 d’octubre, a la plaça de Catalunya, de les 17.30 a les 21 h, amb la implicació de les diferents entitats i associacions solidàries que col·laboren a la ciutat. A més a més, durant la tarda hi haurà activitats programades per a tota la familia.

La 23a edició de la Fira de la Solidaritat, que es celebrarà amb la participació de les entitats que formen part del Consell Municipal de Solidaritat amb la temàtica transversal de començar a donar a conèixer els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, però sobretot identificar quins dels ODS treballen cadascuna de les entitats participants.
A aquesta es podrà gaudir de jocs gegants de fusta per tota la familia, un joc dinamitzat sobre els ODS, i una exposició itinerant TRANSFORMANT EL MÓN, sobre Els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Associació Nacions Unides.

MAS:  Aquest cap de setmana torna a Cornellà la Fira de Santa Llúcia, acompanyada de moltes més cites nadalenques

Les entitats participants d’aquesta edició seran: Associació de Veïns Gavarra, Fundació Pau i Solidaritat, Gent Teranga, Creu Roja Cornellà, Fundació Josep Comaposada-Sindicalistes Solidaris, Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca, Kawral Sukabe lluita contra la pobresa, Catratxhos, Associació Amics de les Missioneres de la Institució Claretiana i Cornellà Solidari.

Per a més informació, podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT:

📍Mossèn Andreu, 17 (Oficina Jove de Cornellà)
📞93 376 28 00 o 630 825 811


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDa inicio la primera unión de empresas dedicadas a la salud mental bajo el nombre de Fundamentales
Artículo siguienteEl barri Centre concentra la seva festa gran aquest cap de setmana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí