Inicio Actualidad El barri Centre concentra la seva festa gran aquest cap de setmana

El barri Centre concentra la seva festa gran aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana el barri Centre pren el relleu al del Pedró en les seves festes. Les entitats i associacions ja tenen la programació enllestida després de mesos de preparació, i a partir d’avui es comença a materialitzar amb la mirada centrada en passar uns dies de convivència i diversió compartida. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats per a grans i petits als seus carrers i places, concentrades, majoritàriament, al Camp de les Aigües.

L’Associació de Veïns del Casc Antic és la responsable d’organitzar aquesta festivitat i compta amb dues activitats tradicionals: la plantada de l’arbre de la tardor i la missa de la Verge del Roser. La primera es realitzarà el divendres 6 d’octubre, a partir de les 20.30 h, al camp de les Aigües. I, just després de la plantada, podrem gaudir de la botifarrada popular i d’una de les novetats de les festes d’enguany: EL FESTIVAL DE L’HUMOR A LA FRESCA! Començarà a les 21 h, amb la participació de César Miguel, Andrés i Merche Lois.

MAS:  El Prat commemorarà el Dia europeu de la Mediació amb un taller de comunicació no violenta a l’Institut Baldiri Guilera

Enguany s’incorporen altres novetats a més de poder gaudir de les més populars i tradicionals com la botifarrada popular, la cercavila, activitats esportives, degustació de sardines, música, puzles gegants i tallers de tota mena. En definitiva, un munt de propostes per gaudir i compartir.

Podeu seguir tota l’actualitat de les festes a les xarxes socials del QUE FER A CORNELLÀ:

  QueferaCornella |  QueFerACornella


- Te recomendamos -
Artículo anteriorXXIII Fira de la Solidaritat per a la Cooperació
Artículo siguienteCelebrando el puente del Pilar: 10 propuestas culinarias en Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí