Inicio Actualidad Aquest cap de setmana, festa del barri del Pedró

Aquest cap de setmana, festa del barri del Pedró

Del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d’octubre, aquest barri celebra les seves festes amb una variada oferta de propostes per a totes les edats.

Totes les propostes es concentren, majoritàriament, entre la plaça del Pallars i del Trinquis. El tret de sortida oficial de les festes d’aquest barri serà el correfoc infantil amb Diablets de Cua i els Diables de Cornellà i, tot seguit, continuarà el correfoc adult, amb els Diables de Cua, els Diables de Cornellà i la Factoria de Foc de Cornellà. Serà divendres 29, a partir de les 20.30 h, des de la plaça del Trinquis.

Dissabte començarà amb activitats i tallers familiars, d’11.30 a 13.30 h, -amb una cercavila, a les 12 h-, i seguirà amb el dinar de germanor (de 14 a 16.30 h), actuacions infantils i la gran cercavila (19 h), que començarà a la plaça del Pallars amb Gegants de Cornellà, acompanyats de les colles de Foment: Gralles i Tabals, Drac d’aigua, Tabals de Cua; i Tam Tam Llops.

MAS:  Concentració amb motiu de l'aniversari de l'assassinat de Miguel Ángel Blanco

Consulteu tota la programació al web del QUE FER A CORNELLÀ i a les seves xarxes socials.

   QueferaCornella

   QueferaCornella


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTorna el programa “caps de setmana sense cotxes” amb més activitats, novetats i sorpreses
Artículo siguienteTorna el Club Esport Jove!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí