Inicio Actualidad La Guàrdia Urbana de Cornellà deté un individu buscat per agressió i...

La Guàrdia Urbana de Cornellà deté un individu buscat per agressió i robatori

Atropello mortal en la Rambla de Prim
Guardia Urbana

La Guàrdia Urbana de Cornellà ha detingut un home sobre el qual s’havia generat una alerta de recerca per part dels Mossos d’Esquadra, arran d’una agressió i robatori amb violència ocorreguts en un municipi veí. La coordinació entre els diversos cossos policials a l’hora de compartir la informació del sospitós ha estat fonamental per poder portar a terme aquesta actuació.

A altes hores de la matinada de dissabte a diumenge, el soroll provocat per una persona que colpejava la porta d’entrada a una vivenda on no resideix, va alarmar els veïns, que van avisar la policia local. La Guàrdia Urbana de Cornellà, en comprovar que coincidia amb la descripció i les dades de la persona per la qual s’havia generat l’alerta, va requerir una dotació de Mossos d’Esquadra per determinar la identificació, i cop confirmada van procedir a la seva detenció. Durant el registre, es va constatar que portava a sobre diversos objectes de la víctima del robatori, i un cop lliurat a Mossos d’Esquadra, ha estat posat a disposició judicial.

MAS:  Una altra manera d'investigar, on les dones siguin tingudes en compte, és possible

- Te recomendamos -
Artículo anteriorTragedia en Barcelona: fallece una mujer de 73 años tras incendiarse su vivienda
Artículo siguienteApropa’t als ODS en la commemoració dels 8 anys d’aprovació de l’Agenda 2030
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí