Inicio Actualidad Cornellà dona suport a la campanya d’emergència per a la població víctima...

Cornellà dona suport a la campanya d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

L’Ajuntament de Cornellà se suma a la crida d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per ajudar a les víctimes del terratrèmol que va tenir lloc el 8 de setembre, amb una  magnitud 6,8 al Marroc, i que ha causat la mort de milers de persones i de ferits.

El Fons Català, amb una llarga trajectòria de suport al Marroc, llança ara una campanya d’emergència en suport a la població afectada pel terratrèmol. El Fons Català impulsarà el treball de recuperació amb enfocament municipalista i territorial. l’Ajuntament de Cornellà vol sumar-se a aquesta crida fent difusió dels mitjans per poder donar suport a la població damnificada, a través de la CRIDA D’EMERGÈNCIA PER A LA POBLACIÓ VÍCTIMA DEL TERRATRÈMOL AL MARROC.

MAS:  Formació sobre seguretat amb perspectiva de gènere per a la policia local

Es poden fer arribar aportacions a través de: 

–    BIZUM 06974 (Concepte: Terratrèmol Marroc)

–    Transferència bancària amb el concepte “Terratrèmol Marroc” als següents comptes:

  •  ES91 0182 6035 4102 0160 8531
  •  ES79 2100 3200 9625 0002 9627

DOCUMENTS ADJUNTS:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEstrena de la temporada de tardor del Cornellà Escènica amb un espectacle sorpresa
Artículo siguienteÁngel Asensio aboga por una menor presión fiscal, menos obstáculos burocráticos y una financiación empresarial mejorada
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí