Inicio Actualidad L’Escola d’Arts en Viu arrenca les classes del curs 23-24

L’Escola d’Arts en Viu arrenca les classes del curs 23-24

Esteu aquí

El nou curs de L’Escola comença amb 980 alumnes de totes les edats

dimarts, 12 setembre, 2023 – 10:00


L’Escola d’Arts en Viu és un projecte cultural i educatiu que es situa en la intersecció de la formació i la pràctica cultural i comunitària, i que afavoreix l’aprenentatge interdisciplinar fomentant espais d’hibridació entre diferents llenguatges artístics en el camp de les arts en viu. L’Escola duu a terme una oferta diversa i inclusiva amb una metodologia de treball funcional, centrada en la pràctica artística i en l’experimentació mitjançant processos de creació.


Des de l’any 2018 L’Escola oferex programes formatius de llarga durada de dansa, de teatre i de música, amb connexions entres les diferents disciplines que es reflecteixen especialment en les etapes de Sensibilització Artística, en les assignatures de Confluències i en els àmbits de creació i escenificació. l’Escola té la seu central a l’edifici del C.C.Torre Balcells, però és un centre descentralitzat que també està present a La Capsa, a L’Artesà, als Centres Cívics i a diverses escoles del Prat.

READ  El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes


El curs s’inicia amb 980 alumnes, repartits entre els programes de Música i Arts en família, Sensibilització artística, programes Bàsics per a infants, per a joves i per a adults, programes Avançats de música i de dansa i el programa A mida. L’Escola té un equip de professionals de més de 30 persones que garanteixen un ensenyament de qualitat en totes les especialitats que ofereix.


Si esteu interessats en participar d’algun dels programes de L’Escola podeu dirigir-vos a l’edifici de Torre Balcells de 16 a 21h de dilluns a divendres, o podeu realitzar una preinscripció a través de la web www.elprat.cat/lescoladartsenviu


A més dels programes de llarga durada que s’inicien aquest dimarts 12 de setembre, L’Escola també oferexi algun curs de curta durada dins de l’Oferta formativa de cursos i tallers als centres cultural. En concret aquesta tardor L’Escola ofereix un curs de Teatre per a Gent Gran al Centre Cívic Jardins de la Pau. Finalment L’Escola també és un agent molt actiu del programa IntersECCions, amb projectes de l’àmbit artístic a 9 centres de la ciutat, projectes que inicien les seves classes a final del mes de setembre.

READ  Crònica Ple juliol 2021: Educació i coneixement de la història per combatre la intolerància i la ideologia feixista


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDetenido un hombre de 44 años por matar a su madre en Reus
Artículo siguienteDónde informarse sobre la ayuda escolar de 400 euros en Baix Llobregat que el Gobierno tiene
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí