Inicio Actualidad Arriba el 32è Concurs del Delta

Arriba el 32è Concurs del Delta

Esteu aquí

Les obres es poden presentar fins al 22 d’octubre i el veredicte se sabrà el 19 de novembre

dijous, 3 agost, 2023 – 10:00


El Concurs Delta arriba a la 32a edició premiant les fotografies que millor capturen la bellesa dels paisatges i la biodiversitat dels espais naturals.  Les obres es poden presentar fins al 22 d’octubre. El veredicte de totes les categories es farà públic l’11 de novembre i l’acte de lliurament de premis se celebrarà el 13 de desembre, al Cèntric Espai Cultural. 


Les persones amants de la fotografia, ja siguin professionals o aficionades, ja poden enviar les seves obres a la nova edició del Concurs Delta, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat i el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia. El termini de recepció finalitza el 22 d’octubre i la inscripció i la tramesa d’imatges s’efectuarà mitjançant la pàgina web de l’Agrupació Fotogràfica Prat (www.afprat.org). En el cas de la categoria Instagram, les fotografies s’han de pujar a l’aplicació amb l’etiqueta #32concursdelta.

MAS:  Mostra de voluntariat per "posar-li cara" a les persones voluntàries de Cornellà


Cada participant pot presentar-hi fins a 5 fotografies de 3 categories diferens que, com és habitual, són Paisatgisme, Caça Fotogràfica, Macrofotografia i Instagram. En les tres primeres d’aquestes categories, es lliuran tres premis de 300, 150 i 100 euros. En la d’Instagram, es lliurarà un únic premi de 150 euros i es permetrà que cadascú hi presenti tantes obres com vulgui. A més, si el jurat així ho considera, es podran lliurar fins a 5 accèssits, dotats amb 50 euros cadascun.  


Expertesa en fotografia i en medi natural


El jurat l’integraran tres membres, alguns de reconegut prestigi en el camp de la fotografia i d’altres de provinents de l’àmbit del medi natural al delta del Llobregat. Pel que fa a la categoria Instagram, un jurat format pel departament de Comunicació i pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat farà una selecció prèvia de 20 fotografies, que s’aportaran com a finalistes i entraran a formar part del veredicte final del jurat. Les fotografies es visualitzaran en una pantalla en el moment del veredicte, que es farà públic l’11 de novembre, a les 11 h al Centre Cívic Jardins de la Pau, en sessió oberta al públic. 

MAS:  L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres


L’acte de lliurament de premis se celebrarà el 13 de desembre, a les 19 h, al Cèntric Espai Cultural, en sessió oberta al públic. Tant les fotografies premiades com les finalistes restaran exposades del 13 de desembre al 7 de gener en aquest mateix equipament. 


Les persones interessades a participar poden consultar els detalls i les bases del concurs.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCanvis a l’aparcament de cotxes de la platja
Artículo siguiente¿DONDE HAY MEDUSAS? | MedusApp es la app para el móvil que te dice donde están todas las medusas en España
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí