Inicio Actualidad Els col·legis electorals obren les portes amb normalitat

Els col·legis electorals obren les portes amb normalitat

Esteu aquí

Les 73 meses electorals s’han constituït sense incidències

diumenge, 23 juliol, 2023 – 10:00


La celebració de la jornada electoral en període estival no ha estat un impediment perquè es constituïssin les 73 meses electorals previstes al Prat. Així, a les 9 h, els 18 col·legis on l’electorat pratenc pot exercir el dret a vot han pogut obrir portes amb absoluta normalitat.


Un total de 48.558 pratencs i pratenques, 80 més que en les eleccions generals de novembre del 2019, estan cridats a les urnes per escollir qui els representarà al Congrés i al Senat espanyols en la propera legislatura. Es podrà votar fins a les 20 h d’avui, moment en què els col·legis tancaran les portes i s’iniciarà el recompte.

MAS:  El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició


Podreu seguir les dades de participació i l’escrutini a eleccions.elprat.cat, a la secció de notícies de la web municipal i als perfils de l’Ajuntament a Facebook, Instagram, Twitter i Telegram.


Mitjans de comunicació públics


Per informar sobre els resultats electorals, elprat.ràdio emetrà un programa especial a partir de les 20 hores copresentat per Luis Rodríguez Alonso, Rocío Santaeufemia Gutiérrez i Víctor Asensio García. L’equip d’Informatius dels mitjans de comunicació públics aportarà la informació més destacada i l’anàlisi política en directe des d’una mirada local i també metropolitana. En aquest sentit, a partir de les 22:30 hores, l’espai continuarà amb el programa especial coproduït per La Xarxa, que permetrà conèixer el desenvolupament de tota la jornada electoral també a altres ciutats i pobles de Catalunya. 

MAS:  Les creadores i creadors del pessebre de la gent gran tornaran a posar el seu granet de sorra en la investigació contra el càncer infantil


Durant tota la jornada, les xarxes socials de elprat.digital, elprat.ràdio i elprat.tv informaran del més rellevant del desenvolupament de la jornada electoral, així com dels diferents avenços de participació, que es faran públics, com és habitual, a les 14 i 18 h. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa importància dels arxius per preservar la memòria, una nova exposició al Cèntric Espai Cultural
Artículo siguienteQuién ha ganado en las elecciones generales 2023 en el Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí