Inicio Actualidad El nou pavelló del CEM Estruch, a punt per a la pràctica...

El nou pavelló del CEM Estruch, a punt per a la pràctica esportiva

Esteu aquí

El nou espai de l’equipament esportiu municipal consta de 954 m2 i s’utilitzarà per a la pràctica de gimnàstica rítmica i bàsquet.

dijous, 20 juliol, 2023 – 10:15


El Complex Esportiu Municipal Estruch ja disposa d’una nova zona per a la pràctica d’esport. Es tracta d’un nou pavelló, de 954 m2 i situat a l’antic frontó, que consta de dues pistes de minibàsquet i una gran, també habilitada pel bàsquet. L’espai ha estat condicionat per a la pràctica esportiva polivalent, amb un ampli espai amb paviment sintètic. El seu ús principal serà per al bàsquet, acollint equips del CB Prat i l’AE Bàsquet Pratenc, així com grups d’entrenament de l’AEG Rítmica Prat Cor Blau.  

MAS:  Un accidente provoca un incendio en Lloret de Mar


L’objectiu d’aquest nou espai és ajudar a descongestionar altres pavellons de la ciutat, com ara el Joan Busquets, el del CEM Julio Méndez i Xavier Marcilla de Fondo d’en Peixo. En una segona fase, es dotarà l’espai d’una grada retràctil amb una capacitat per a unes 150 persones.  Aquest nou pavelló del CEM Estruch incrementa els serveis esportius de la ciutat, permetent un increment en el número d’esportistes que poden fer ús d’un espai cobert de qualitat.


Aquesta actuació ha rebut el finançament de la Diputació de Barcelona, a càrrec de la Línia 1 “Projectes sostenibles” del Programa General d’Inversions del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 amb un import de 782.112,08 €.

MAS:  Concentració amb motiu de l'aniversari de l'assassinat de Miguel Ángel Blanco


- Te recomendamos -
Artículo anteriorVÍDEO | Violenta pelea a tijeretazos en Tortosa
Artículo siguienteFrancisco Bernabé, candidato del PP al Senado por Murcia,afirma que el voto útil para acabar con el ‘sanchismo’ es el PP, pues existe el riesgo de que Vox repita en Murcia y fortalezca a la izquierda con sus votos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí