Inicio Actualidad L’Ajuntament instal·la tres punts del projecte ‘Take your selfie’

L’Ajuntament instal·la tres punts del projecte ‘Take your selfie’

Esteu aquí

Es tracta d’uns punts de fusta i metàl·lics per fer-se una fotografia ‘selfie’ amb el mòbil, col·locats a tres llocs estratègics de la ciutat: el canal de la Bunyola, el mirador d’avions i el Semàfor.

divendres, 30 juny, 2023 – 09:15


Fer-se fotografies en un punt emblemàtic de la ciutat ara és més fàcil que mail i quedaran perfectes. Això és possible gràcies als tres punts del projecte ‘Take your selfie’ que s’han instal·lat a la ciutat. Són uns suports de fusta i metall en els quals s’hi pot col·locar el telèfon mòbil a part superior.


Els punts on es poden fer les fotografies són: el canal de la Bunyola, el mirador d’avions i el Semàfor. Aquests emplaçaments són un tret identitari del municipi i punts d’interès que reben centenars de visites diàries de pratencs i pratenques i també persones d’altres municipis. A la part frontal del tòtem, s’ha col·locat un cartell informatiu amb un QR per donar a conèixer aquest i d’altres llocs turístics de la ciutat. Les persones que es facin fotografies en aquest desplaçament i les comparteixin a les xarxes socials poden afegir l’etiqueta #ElPratÉsSorprenent, d’aquesta manera es recolliran totes les instantànies que es produeixin a cada localització d’aquest projecte.

MAS:  Jocs i activitats sostenibles al carrer durant els "Caps de setmana sense cotxes"


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCasarte (o alojarte) en un palacio ahora es posible en España gracias a Vestige Collection
Artículo siguienteNou resultat excel·lent de la qualitat de l’aigua de la platja
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí