Inicio Actualidad El Servei Local d’Ocupació actua com a centre d’informació i orientació per...

El Servei Local d’Ocupació actua com a centre d’informació i orientació per a l’acreditació de competències

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb el SOC ha estat autoritzat per actuar com a centre d’informació i orientació  per a l’acreditació de competències, que impulsa la Generalitat de Catalunya.

El procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals, permet obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses.

Es poden acreditar les competències adquirides, mitjançant l’experiència laboral o bé per vies de formació no formals.

Les persones que participen en el procés, aconsegueixen una certificació oficial per a l’exercici d’una professió determinada, facilitant d’aquesta manera, la seva integració laboral i la possibilitat de promoció professional. El procediment d’acreditació de competències permet demostrar que la persona està capacitada per desenvolupar una activitat professional en la qual ja té experiència i aconseguir una acreditació oficial.

MAS:  El Prat condemna les violències masclistes a través de diferents aplecs ciutadans

Abans d’iniciar aquest tràmit, és important obtenir la informació i l’orientació necessària per dur-lo a terme correctament. Per  fer-ho cal demanar cita prèvia al Servei Local d’Ocupació.

Departament de Politiques d’Ocupació

Parc de Can Mercader – Carretera de l’Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat

Us informarem de les fases del procediment, de quins són els requisits d’accés, quins són els drets i obligacions que teniu, quines són les acreditacions oficials que es poden obtenir i també us assessorem durant el procés i donem el suport per a la tramitació de la documentació professional requerida.

El procés Acredita’t està subjecte a convocatòries periòdiques. S’obren els processos d’especialitats concretes que queden especificades a la normativa que publica la Generalitat.

MAS:  Suport per a tràmits telemàtics al Centre Cívic Sant Ildefons

CONSULTA MÉS INFORMACIÓ A L’APARTAT DE  BUSCO FEINA DE L’AJUNTAMENT


- Te recomendamos -
Artículo anterior400 places socials per a les activitats d’estiu
Artículo siguienteMés de 6000 assistents van gaudir de la temporada de primavera a L’Artesà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí