Inicio Actualidad 400 places socials per a les activitats d’estiu

400 places socials per a les activitats d’estiu

L’Ajuntament de Cornellà ofereix enguany unes 400 places de caràcter social per a les activitats d’estiu (casals, campaments, colònies i campus) amb el propòsit de garantir una alternativa d’oci als nens i nenes durant les seves vacances escolars.
La iniciativa compta amb un pressupost municipal d’aproximadament 120.000 euros, que es destinarà a famílies que tenen més dificultats socioeconòmiques, atenent nens i nenes en situació de vulnerabilitat en les diferents activitats d’estiu que s’organitzen a la ciutat durant els mesos de juliol i agost.
En aquest sentit, uns 360 nens i nenes tindran subvencionat el casal d’estiu, i d’aquests, uns 260 s’acolliran al servei de menjar per a garantir-los una alimentació equilibrada i saludable diària, fomentant així el seu benestar emocional.

MAS:  Fecha, horario y programa completo de la romería en Baix Llobregat

Durant el mes de juliol, aquest servei social s’integra dins de l’oferta ordinària de casals i de colònies, però en el mes agost hi haurà també la proposta del Casal de Sant Ildefons gestionat pel Club Infantil i Juvenil Sant Feliu-Sant Ildefons, amb el suport d’altres entitats. Aquest casal oferirà activitats d’oci socioeducatiu i un menjar diari.

Casals i activitats de tota mena a la ciutat

A banda d’aquesta iniciativa, Les famílies de Cornella podran triar entre prop de 1.400 places d’activitats de casals de tota mena: culturals, esportius, etc. que organitzen les entitats de la ciutat. Us deixem sota els espais que ofereixen propostes.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA OFERTA

MAS:  El Campament Oriental torna al parc de Can Mercader de l'1 al 4 de gener

- Te recomendamos -
Artículo anteriorActivada la campanya Cop de Calor
Artículo siguienteEl Servei Local d’Ocupació actua com a centre d’informació i orientació per a l’acreditació de competències
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí