Inicio Actualidad Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest...

Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest curs

Esteu aquí

Els alumnes que han fet el programa procedeixen de tots els centres de secundària del Prat, tant públics com concertats, i tres de primària: l’escola Tarradellas, Charles Darwin i Bernat Metge.

dimecres, 31 maig, 2023 – 20:30


Els programes de servei comunitari ambiental han sumat, de nou, un gran nombre de participants: més de 300. Han participat tots els centres de secundària de la ciutat, públics i concertats, i també tres centres de primària: l’escola Josep Tarradellas, Charles Darwin i Bernat Metge. Els projectes treballats s’han centrat en el coneixement i foment de la biodiversitat i el món agrícola i prevenció de residus plàstics i alimentaris.

READ  Els Premis Ciutat de Cornellà 2022 posen en valor el talent i el progrés social


El servei comunitari ambiental implica que l’alumnat dedica unes hores a formació i unes hores a oferir un servei per millorar la gestió en l’àmbit sobre el qual es treballa. En concret, un dels projectes desenvolupats a càrrec d’alumnes de l’institut Salvador Dalí ha donat l’oportunitat de participar en el projecte CONFINT i incorporar, de forma explícita, la participació de l’alumnat en el disseny des de l’inici del projecte en la identificació de la temàtica i les accions a desenvolupar. La valoració que fan en general l’alumnat de la seva participació és de satisfacció de la tasca realitzada i de descoberta sobre temàtiques desconegudes fins al moment de realitzar les tasques, obrint portes al món del voluntariat.

READ  El Port de Barcelona, l’Ajuntament del Prat i el de Barcelona presenten l’avanç del pla de desenvolupament ferroviari de l’àrea sud del Port


Els programes del servei comunitari ambiental s’han gestionat des dels Serveis d’Educació ambiental municipals de forma directa, mitjançant convenis amb entitats ambientals ubicades al Prat, com ara Espigoladors i CRAM, i amb suport de l’AMB. També s’ha dut a terme aquesta tasca des del programa “Compartim un futur” i des de la proposta “projectes participatius” dins del programa “Eduquem en la xarxa”.


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Generalitat de Catalunya difon el calendari escolar 2023-2024
Artículo siguienteAl juliol, tallers de català per a jovent nouvingut
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí