Inicio Actualidad Cicle de debats “SoPerifèric”

Cicle de debats “SoPerifèric”

Esteu aquí

Primera edició del cicle de debats per indagar i descobrir altres maneres de relacionar-se amb el sector musical.

dimarts, 23 maig, 2023 – 17:00


Aquest juny arriba a La Capsa SoPerifèric, cicle de trobades dedicades el diàleg i la refleció crítica compartida entorn les experiències vinculades amb maneres de fer, organitzar o viure (de) la música.


Per a la primera edició d’aquest cicle de debats, es vol oferir un espai per indagar i descobrir altres maneres de treballar, entendre i relacionar-se amb el sector musical. Creiem necessari prendre consciència de les metodologies i pràctiques professionals que s’acostumen a normalitzar en aquests contextos, per repensar-les i si, és pertinent, canviar-les.

MAS:  La Digigresca ja té dia i hora


Sense voler entrar en qüestions redundants, implícites i difícilment mutables pròpies d’un present cada cop més complex i accelerat, volem reflexionar sobre les realitats properes i assimilables de les persones i col·lectius que habiten La Capsa. La Capsa, com a centre cultural que treballa des de la música per afavorir espais de pràctica, creació, experimentació i gaudi, és també seu de molts practicants, estudiants i professionals que, ja sigui perquè facin ús dels bucs o bé perquè participen de la programació, comparteixen vivències i experiències al voltant de l’acció musical.


Aquestes trobades s’han pensat com una forma de generar diàlegs amb horitzontalitat amb totes les comunitats que habiten La Capsa, la ciutat, i rodalies.

MAS:  Més de 450 propostes recollides al procés de construcció de les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat

Apunteu-vos les següents dates:

Dimecres 7 de juny – SoPerifèric: Festivals, circuits i grups emergents


– amb Nando Cruz


– a l’exterior de La Capsa


– 19:30 h


 


Dimecres 14 de juny – SoPerifèric: Gènere i creació musical


– amb Carmen Zapata i Las Pibas Producen


– a l’exterior de La Capsa


– 19:30 h


 


Us hi esperem!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTFG de l’Hector Botija: “Amb sis cordes”
Artículo siguienteDieta mediterrània, relacions socials, descans, exercici i natura per gaudir d’una microbiota equilibrada
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí