Inicio Actualidad La T-jove fins als 30 anys, ja disponible

La T-jove fins als 30 anys, ja disponible

L’Autoritat de Transport Metropolità (ATM) de Barcelona ha posat en marxa la nova T-jove, un abonament amb un preu reduït amb la bonificació del 50% del seu preu (40 euros) i ha ampliat l’edat de cobertura, dels 24 als 30 anys. A més a més, els menors de 16 anys poden viatjar amb la nova T-16, totalment gratuïta. En el cas de les persones grans, recordem que la targeta rosa també va ampliar la franja d’edat a la nostra ciutat fins als 60 anys. Tant per la T-16 com per la targeta rosa, des de l’OIAC us donarem tota la informació i us proporcionarem els formularis corresponents per aconseguir-les. També és un punt de recollida d’aquests títols.

MAS:  Dos guardons per a l’Escola Bernat Metge en la First Lego League Challenge

Mobilitat sostenible

Aquesta és una mesura més per promocionar una mobilitat urbana i interurbana més sostenible. En aquest sentit, és important recordar que pròximament a la nostra la ciutat hi haurà una nova línia d’autobús que enllaçarà amb l’Hospital de Bellvitge. Així, en total disposarem de gairebé una vintena de línies d’autobús a la ciutat, rodalies Renfe i la línia L9 del metro.

En aquest sentit, i també amb el mateix objectiu, des del mes de gener podem fer servir el servei de bicicletes compartides metropolitanes, l’AMBici, i des del mes de febrer, els cotxes elèctrics compartits. Així, també s’han instal·lat 18 unts de recàrrega de cotxe elèctric i que es troben repartits pel nucli urbà.

MAS:  “Tothom Juga”, diumenge 22 d'octubre, jornada familiar d’esport inclusiu

Veure més


- Te recomendamos -
Artículo anteriorObert el període per presentar propostes a la beca de recerca històrica Jaume Codina.
Artículo siguienteCornellà ret homenatge a l’esport femení
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí