Inicio Actualidad Obert el període per presentar propostes a la beca de recerca històrica...

Obert el període per presentar propostes a la beca de recerca històrica Jaume Codina.

Aquest any se celebra el centenari del naixement de l’historiador Jaume Codina Vilà i per commemorar aquesta efemèride es convoca una nova edició de la beca de recerca històrica dedicada al seu nom. La beca està adreçada a projectes que promoguin la investigació sobre aspectes inèdits en el camp de les ciències socials i humanes relacionades de manera directa amb el Prat i el seu entorn. 

La beca està dotada amb tres mil euros i  inclou la possibilitat de publicació del treball en format digital i físic. Les sol·licituds es podran presentar fins al 31 de març. Les persones que no puguin presentar tota la documentació en aquesta data, hauran de fer igualment la sol·licitud  i tindran fins al 22 d’abril per presentar la proposta del projecte complet. El veredicte del jurat, que serà inapel·lable, es farà públic abans del 22 de maig de 2023. Podeu consultar les bases aquí.

MAS:  El Prat commemorarà el Dia Internacional del Voluntariat amb un joc digital a les xarxes socials

A l’estiu està previst inaugurar una exposició dedicada a la tasca de Jaume Codina com a historiador del Prat i del Delta, i  que mostrarà el seu important fons documental, dipositat a l’Arxiu Municipal.

Veure més


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMor l’actor, director, i fundador del Teatre Kaddish Josep Costa
Artículo siguienteLa T-jove fins als 30 anys, ja disponible
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí