Inicio Actualidad Torna l’Escarxofa & Jazz a La Capsa

Torna l’Escarxofa & Jazz a La Capsa

Esteu aquí

Després de dos anys d’aturada, el 10 d’abril la plaça Joan Garcia-Nieto s’omplirà de música i arròs!

dimecres, 16 març, 2022 – 10:00


Des de 2007, La Capsa i l’associació Les Escarxofes del Prat organitzen de forma conjunta l’Escarxofa&Jazz,  una activitat – en el marc de les Festes de la Carxofa–  que uneix música i gastronomia en un únic espai on el jazz i les carxofes es combinen, es confonen i es fusionen en una proposta marcada per un bon àpat amb ritme i bona companyia. L’any 2019 celebràvem la tretzena i última edició de l’Escarxofa & Jazz de manera presencial fins a dia d’avui.

READ  Distribuïdes 2.361 targetes MarketPrat per comprar al comerç local amb subvencions de l’Ajuntament del 40%


És per això, que el 10 d’abril celebrarem amb més ganes que mai una nova edició d’aquesta data tan marcada a l’agenda de la ciutat, omplint la plaça Joan Garcia-Nieto per compartir una jornada de música acompanyada del ja clàssic arròs amb carxofes cuinat per Les Escarxofes del Prat.


Música


El cartell d’aquesta edició el composen propostes musicals diverses.  Obrirà la jornda el grup Delickites, que combinen el sabor gurmet del jazz amb la força dels ritmes jamaicans. La Paula Peso ens acostarà a la música R&B i al funk amb inspiracions de soul amb un groove molt personal. La tarda començarà amb The Kabooms, una banda de sonoritat surf rock i r’n’r de finals dels 50’s que ompliran l’escenari amb el seu directe salvatge i ple d’energia. Per acabar, Flamingo Tours tancarà la jornada al ritme d’un rhythm’n’blues cavernós, soul profund, surf frenètic, rockabilly i exòtica. Una recepta letal. Entre banda i banda, l’encarregada de fer-nos ballar serà la barcelonina Belle du Jour, que ve carregada de sons dels 60s i 70s procedents d’arreu del planeta, melodies accelerades, Hammond i Fuzz per no baixar el ritme!

READ  Avui es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans


Menú i tiquets


Les Escarxofes del Prat prepararan un arròs amorós amb la flor del Prat i de postres el Delta en un núvol. 


El preu dels tiquets serà de 8,5€ i es podran comprar a partir del 28 de març  a les 17h a La Capsa, el Teatre L’Artesà i el Cèntric Espai Cultural, a taquilla i en horari d’obertura, només amb targeta de crèdit.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDemà, 14 de març, primera reunió de la Taula LGTBIQ+ d’enguany
Artículo siguienteEn marxa una nova edició de la Primavera de llibres i lletres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí